This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Pieczywo przekąskowe
Cena
Wyświetlanie wszystkich wyników: 7
-
El Garbo de Cristal – małe paluszki chlebowe na zakwasie 170 g
-
El Pico Don Pelayo – mini paluszki chlebowe na zakwasie 25 g 4,00 zł
-
La Regaña Don Pelayo Ecológica 35 g 7,00 zł
-
La Regaña Don Pelayo klasyczna 35 g 6,00 zł
-
La Regaña Don Pelayo Marinera 35 g (z solą morską) 6,00 zł
-
La Regaña Don Pelayo Pimentón 35 g ( z wędzoną papryką) 6,00 zł
-
Palissimo de Cristal – Długie paluchy chlebowe na zakwasie 250 g 27,00 zł
W tej kategorii naszego sklepu znajdziesz pieczywo przekąskowe firmy Fuerza y Emocioń, której twórcą i właścicielem jest David de Castro. To nazwisko znane na całym świecie – paluchy chlebowe i inne wyroby sygnowane przez niego są rozpoznawalne i uwielbiane w wielu krajach. Wszystkie wypieki są robione ręcznie, z naturalnych składników, na zakwasie, bez zawartości szkodliwej chemii czy konserwantów. To doskonała przekąska „do chrupania”, idealny dodatek do tapas, wina, serów, mięs i wędlin.
Rodzaje pieczywa przekąskowego
Oferujemy różne rodzaje chrupkiego pieczywa przekąskowego w wielu formach („bread sticks”, „flat bread”) – w sklepie znajdziesz zarówno klasyczne produkty bez żadnych dodatków, jak i wypieki np. z solą morską czy papryką. Wszystkie są w pełni ekologiczne i zdrowe, tworzone z pasją – marka wspiera filozofię opartą na prostocie, naturalności i poszukiwaniu pozytywnych emocji, przez co zyskała szacunek i uznanie na całym świecie.
Palissimo („bread sticks”) – to paluchy chlebowe wypiekane na zakwasie, długo wyrastające – dzięki czemu zyskują niezwykłą fakturę i są niezwykle chrupkie. W składzie znajdziesz tylko naturalne, proste składniki: mąkę, miód, sól, jęczmień i oliwę extra virgin.
La Regana („cristal bread”) – to rodzaj płaskiego, cienkiego pieczywa o nieregularnym kształcie, wyrabianego ręcznie z najwyższej jakości składników: mąki, wody, drożdży i soli. Produkt ten zdobył nagrodę „Excellent Product of Andalusia” przyznawaną przez Andalusian Association for the Research of Food. La Regana dostępne są w formie klasycznej, organicznej, z dodatkiem suszonych wodorostów (sałaty morskiej) lub wędzonej papryki.
Picos El Garbo („El Garbo breadstick”) – lżejsza wersja paluchów chlebowych o nieco innym, drobniejszym kształcie – idealna jako samodzielna przekąska.
Paluchy chlebowe – oferta sklepu
W naszym sklepie oferujemy Ci szeroki wybór wysokiej jakości potraw śródziemnomorskich wyrabianych metodą tradycyjną przez lokalnych producentów. Nasz asortyment pochodzi od znanych i renomowanych twórców najbardziej prestiżowych przekąsek z południowej części Europy. Żywność, o ile jest to wymagane, posiada stosowne certyfikaty i decydując się na jej zakup, masz gwarancję jej oryginalnego pochodzenia.
Dzięki bardzo dobrej współpracy z dostawcami nasza oferta jest zawsze aktualna i w razie potrzeby na bieżąco uzupełniana o nowe produkty pojawiające się w branży gastronomicznej. Dokładamy wszelkich starań, aby ceny były dla Ciebie atrakcyjne, nawet podczas zakupu prestiżowych, południowoeuropejskich rarytasów. Zapraszamy Cię także do zapoznania się z pozytywnymi opiniami naszych klientów.
Kuchnia śródziemnomorska to nasza pasja, delektuj się z nami niepowtarzalnym smakiem czerwonego wina w towarzystwie chrupiącej przekąski chlebowej owiniętej np. dojrzewającą szynką iberyjską. Poczuj smak i aromat gorącej Hiszpanii zamknięte w wysokiej jakości wyrobach tradycyjnej kuchni z okolic Morza Śródziemnego.